Порше БГ ЕООД

Порше БГ е дъщерна фирма на австрийския холдинг Porsche Salzburg, една от най-големите европейски компании за търговия с нови автомобили с централа в Австрия. Фирмата има представителства в повече от 20 държави в Централна и Югоизточна Европа, включително и в Китай. Фирмата е собственост на легендарните фамилии Порше и Пийх. В Австрия Порше е представител на марките от Фолксваген-групата : Seat, Skoda, Volkswagen, Audi, Lamborghini, Bugatti и Bentley. Фирмата е 100% дъщерно дружество на Volkswagen Group.
На българския пазар Порше стъпва преди 7 години. Първоначално като вносител на Фолксваген, а през 2005 поема и правата за внос на луксозната марка Ауди. Фирмата работи с добре развита дилърска и сервизна мрежа с традиция в продажбите и с опит в поддръжката и гаранционното обслужване на двете марки. Сервизните комплекси разполагат със специализирано оборудване и висококвалифициран персонал. Вносителят поддържа постоянна складова наличност в буферен склад в Будапеща. Поръчка на масов модел се изпълнява за 2 седмици, а специфично изпълнение – до три месеца. Доставката на оригинални резервни части за сервизната мрежа е ежедневна.
В Порше БГ ЕООД е разработена и внедрена система за управление на качеството в съответствие със стандарта ISO 9001:2008 за продажба на нови автомобили, резервни части и сервиз-Сертификати.
В Порше БГ ЕООД е разработена и внедрена Интегрирана система за управление на околната среда и здравословните и безопасни условия на труд, съответстваща на изискванията на международните стандарти ISO 14001:2004 и OHSAS 18001:2007 -Политика.

Контакт с администрацията на Порше БГ

Бизнес парк София, сграда 10, офис 105, ж-к Младост 4, 1766 София,
тел: +359 2 8071400, факс: +359 2 8071409, office@porschebulgaria.bg