Порше Пловдив

Продажбено-сервизеният комплекс Порше Пловдив отваря врати в края на 2006 година и заема площ от 3 000 кв. м. Комплексът е оторизиран дилър за продажба на нови автомобили Audi за Пловдив и региона. Част от Порше Пловдив е оторизиран сервиз за поддръжка на гаранционни и извънгаранционни автомобили Audi. В обекта е приложена и се поддържа сертифицирана система за управление на качеството съгласно изискванията на нормата ISO 9001:2008 и стандартите на групата Volkswagen и марката Audi.
Три пъти (2008, 2009 и 2013 г.) комплексът печели вътрешното състезание Audi Top Service за България. Резервните части се доставят на ежедневна база, което допринася допълнително за качеството и скоростта на сервизните услуги.

Екипът на Порше Пловдив се състои от висококвалифицирани професионалисти, които периодично преминават курсове за допълнителна квалификация, а обслужването в продажбено-сервизния комплекс се основава на дългогодишния търговски опит на Porsche Holding и отговаря напълно на европейските норми за обслужване.