Порше Варна

Продажбено-сервизният комплекс Порше Варна отваря врати през месец август 2006 година като оторизиран дилър на Audi за Варна и региона. Част от комплекса е оторизиран сервиз за поддръжка на гаранционни и извънгаранционни автомобили Audi. В обекта е приложена и се поддържа сертифицирана система за управеление на качеството съгласно изискванията на нормата ISO 9001:2008 и стандартите на групата Volkswagen и марката Audi. Резервни части се доставят ежедневно, което допринася допълнително за качеството и скоростта на сервизните услуги.

Обслужването напълно отговаря на европейските норми и се основава на дългогодишния търговски опит на Porsche Holding. Екипът на шоурума е професионално подготвен и периодично преминава курсове на обучение.

В шоурума можете да се запознаете отблизо с най-актуалните модели на Audi, както и да тествате наличните демонстрационни автомобили. За подробна информация, цени и оферти, на разположение са продажбени консултанти, сертифицирани по стандартите за продажба на автомобили Audi.