Порше София Изток

Продажбено-сервизният комплекс Порше София Изток отваря врати за своите клиенти през 2006 година като част от структурата на Porsche Inter Auto Salzburg. Комплексът отговаря на всички корпоративни стандарти и е един от най-големите и модерни продажбено-сервизни комплекси на марката Volkswagen в България. Част от Порше София Изток е оторизиран сервиз на Audi. Комплексът е и сертифициран дилър на марката за употребявани автомобили Das WeltAuto.

Порше София Изток предлага всички Volkswagen модели, както и многобройни услуги, свързани с тяхната продажба и сервизирането им. Клиентите му могат да се възползват от големите наличности на Audi и Volkswagen оригинални резервни части и аксесоари, както и от кратките срокове за доставка им.

Опитният и квалифициран търговски екип по всяко време е насреща за консултация и професионален съвет при покупка на нов или употребяван автомобил.

Комплексът разполага със свръхмодерна сушилня в отдел Каросерийни ремонти. Това довежда до увеличаване на капацитета на работния процес и възможност за обслужване на голям брой клиенти, без това да налага дълго изчакване.