Порше София Изток

Продажбено-сервизният комплекс Порше София Изток отваря врати за своите клиенти през 2006 година като част от структурата на Porsche Inter Auto Salzburg. Комплексът отговаря на всички корпоративни стандарти и е един от най-големите и модерни продажбено-сервизни комплекси на марката Volkswagen в България. Част от Порше София Изток е оторизиран сервиз на Audi. Комплексът е и сертифициран дилър на марката за употребявани автомобили Das WeltAuto.

Порше София Изток предлага всички Volkswagen модели, както и многобройни услуги, свързани с тяхната продажба и сервизирането им. Клиентите му могат да се възползват от големите наличности на Audi и Volkswagen оригинални резервни части и аксесоари, както и от кратките срокове за доставка им.

Опитният и квалифициран търговски екип по всяко време е насреща за консултация и професионален съвет при покупка на нов или употребяван автомобил.

Комплексът разполага със свръхмодерна сушилня в отдел Каросерийни ремонти. Това довежда до увеличаване на капацитета на работния процес и възможност за обслужване на голям брой клиенти, без това да налага дълго изчакване.

Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интереси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам и продължавам