Порше София Запад

Продажбено-сервизният комплекс Порше София Запад е оторизиран дилър на марката Audi за София и региона. Комплексът е открит през 2007 година и е сред най-големите продажбено-сервизни комплекси на премиум марката в Европа. Той е построен на площ от над 21 000 кв. м. В него са инвестирани около 7 милиона евро, за да могат клиентите на Audi да се радват на комфортна обстановка и да получават най-доброто професионално обслужване. Порше София Запад и неговият екип покриват напълно корпоративните стандарти за продажбено и следпродажбено обслужване на марката - еталон за авангардни технологични нововъведения.

Оторизираният сервиз на Порше София Запад, част от продажбено-сервизния комплекс, е оборудван с последно поколение техника и съоръжения за диагностика.

От 2017 година комплексът е и Audi Sport дилър, което нарежда столицата ни сред топ локациите за феновете на германската марка. Като Audi Sport дилър, Порше София Запад покрива изискванята за продажба на автомобили от спортните моделни линии RS и R8.